top of page

Quantum Touch methodes & Stoelmassage

 
 

Quantum Touch methodes kunnen ingezet worden bij b.v.:

  • Pijnklachten/sportblessures

  • Stress/Vermoeidheid

  • Hooikoorts/allergieën

  • Spijsverteringsklachten

  • Gewrichtsklachten

  • Buik- en hoofdpijn

  • Verstoringen resetten, angst

  • Lichaamsbalans/scheefstanden

Deepak Chopra schreef in één van zijn boeken;

"Wanneer het bewustzijn de dingen beïnvloedt, moet dit op quantum- of subatomair niveau gebeuren."

Wij geloven dat deze manier van werken invloed heeft op quantum niveau, subatomair niveau en dat het doorwerkt in atomen, moleculen, cellen, weefsels. Echter, de werkelijkheid is dat we invloed hebben op alle niveaus van het lichaam, dat zichzelf kan genezen. Healing is tenslotte altijd zelfgenezing.

Het meest belangrijke van Quantum Touch is het versterken van de levenskracht energie (ook wel Chi, Manna, Prana of Ki genoemd) gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijns- oefeningen. Beoefenaars van Quantum Touch bieden een hoog trillingsveld van levenskracht energie aan op een gebied met pijn of ontsteking en zorgen op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie en afstemmen. Of te wel, Quantum Touch gebruikt resonantie en afstemmen om het helen te vergemakkelijken.

Als Quantum-Coach gebruik ik afhankelijk van u en de klacht verschillende methodes en  technieken die goed te combineren zijn en elkaar aanvullen.

Quantum Touch methodes:

 

Quantum-Touch

Is een eenvoudige maar krachtige healing techniek die gebruik maakt van levenskracht energie. Door deze vorm van magnetiseren wordt met behulp van liefde, ademhaling, intentie en gerichte aandacht het zelf-genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

 

Door ademhaling en lichaamsbewustzijns- technieken verhoog ik als helper mijn trilling naar een zeer hoog niveau. Door m’n handen op het pijnlijke of zieke gebied te houden, antwoordt het lichaam door, via meetrillen(resonantie), zijn eigen healing te realiseren. Tijdens de behandeling kan de "pijn" zich verplaatsten en beweeg ik met m'n handen mee naar de nieuwe pijnplek. Een pijnplek heeft altijd een lagere trilling, de te behandelen plek resoneert over het algemeen mee met de trilling van mijn handen, die ik beïnvloed. De lichaamsintelligentie bepaalt zelf waar de energie naar toe gaat. www.qtouch.nl

Self Created Health 

Is een methode om te bepalen wat de emotionele oorzaken achter klachten zijn en is met name bedoeld om de 10% van restproblemen, die na een Quantum-Touch behandeling steeds terug keren of niet helemaal verdwijnen, aan te pakken.

Door het zeven stappen protocol van Self Created Health te doorlopen is de kans groot dat vermindering van de klachten zal op treden en/of de klachten zullen verdwijnen.  

Quantum-Allergy

De methode Quantum-Allergy is door Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst ontwikkeld, het is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen.

Bij allergische klachten, of bij steeds weer terugkerende en/of chronische klachten, kan uitgezocht worden welke verstoringen van binnen het lichaam of van buitenaf het probleem in stand houden. Via een kinesiologische spiertest wordt getest welke verstoringen een bijdrage leveren aan uw klachten, bij verstoringen wordt via een eenvoudige behandeling door de kleding heen, de wervelkolom gestimuleerd. Daarna wordt getest of de verstoring veranderd is. Voor zowel fysieke producten als verstorende emoties kan deze methode toegepast worden en zal na behandeling de reactie op verstoringen beduidend verbeteren. www.quantumallergy.nl

Quantum-Share

Quantum-Share mindmaps zitten vol met kennis uit verschillende methodes, via de mindmaps en spiertesten wordt getest welke trillingen verstorend werken en het zelfgenezend vermogen verstoren. Deze methode kan worden in gezet als er geen verandering in een klacht optreedt of als er een hardnekkige klacht overblijft.

Uitlijnen/balanceren

Uitlijnen of balanceren, wordt ook wel SPA - Spontaneous Postural Alignment (spontane houdingsverbetering) genoemd. Bij aanvang van een behandeling, wordt als daar tijd voor is, de heupen, bekken, schouders en hoofd eerst gemeten en behandeld. Hierdoor wordt het lichaam in balans wordt gebracht en is er minder kans op het terugkeren van klachten.

Over Stoelmassage:

Stoelmassage, eventueel in combinatie met Quantum Touch, is een ideale manier om thuiswerkblessures zoals; schouder-, nek- en armklachten te behandelen.

Stoelmassage is een ontspannende en verfrissende drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Het bevordert de bloedcirculatie, neemt blokkades weg en zorgt voor de afvoer van melkzuren. Ook werkt de massage op het energielichaam en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.
 
De massage wordt over de kleding op een speciaal hierover ontwikkelde ergonomische stoel uitgevoerd.

 
 
bottom of page