top of page
Meteen effect - Mischa (38) - Stewardess

“Hans is een rustige en bekwame behandelaar. Hij luistert goed naar je klacht én naar je wensen. Ook kan hij zeer kundig uitleggen wat zijn behandeling inhoudt. Hierdoor voel ik me volledig op mijn gemak! Een hele fijne combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ik heb al meerdere keren mogen ervaren wat een behandeling van Hans doet; het gebied in mijn lichaam wat aandacht vraagt, krijgt door de behandeling weer energie. Dat voel je letterlijk gebeuren en dat is heel prettig. Er is meteen effect! Een absolute aanrader voor iedereen, zéker als je vastloopt bij andere vormen van (alternatieve) geneeswijzen!”

  Zowel live als op afstand - Mariëtte (57) - Beleidsmedewerker

Het was een bijzondere en fijne ervaring om me, zowel live als op afstand, door Hans te laten behandelen. Door vele uren achter de computer door te brengen had ik last van rug- en onderarm klachten. Door daar intensieve aandacht aan te geven heb ik daar nu geen last meer van. Mooi om te ervaren hoeveel je samen kunt bereiken. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

Lichaam en geest in balans - Rogier (44) - Marketeer

Ik ben voor een langere periode bij Hans onder behandeling geweest voor tinnitus klachten(oorsuizen). 

Al slechts na 3 sessies merkte ik een duidelijke vermindering. Vervolgens zijn we de sessies naar 2x per week gaan intensiveren. Na ongeveer 2 maanden waren mijn klachten zodanig verminderd, dat ik weer gewoon mijn dagelijkse bezigheden zonder afleiding kon hervatten.

Sindsdien kom ik eens in de zoveel tijd bij Hans om mijn lichaam en geest in balans te houden.

In tijden van stress neemt de oorsuis vaak toe en ga ik langs bij Hans. Alleen al de rust die hij uitstraalt zorgt ervoor dat ik mij direct kan ontspannen.

Regelmatig combineer ik zijn quantum-touch behandelingen met een fijne stoelmassage. Deze package-deal onderga ik graag op een vrijdag, zodat ik volledig ontspannen het weekend in stap.

bottom of page